Cardio Fitness

Cardio Fitness

Een goede mix van cardiotraining en krachttraining leidt tot een beter resultaat. Cardiotraining zorgt voor de verbetering van het hart- en longuithoudingsvermogen, krachttraining richt zich op het verstevigen van de spieren en botten.

Een evenwichtige training bestaat uit een combinatie van spiertraining en conditie(cardio) training.Gaat het om het verliezen van overgewicht en richt je je op het verbranden van calorieën en lichaamsvetten, kies dan voor een combinatie van cardio en kracht training. Cardiotraining om calorieën te verbranden en uithoudingsvermogen op te bouwen en krachttraining om de stofwisseling te verbeteren.

Wil je je uithoudingsvermogen op een peil brengen waar jij tevreden mee bent, richt je dan met name op de cardio oefeningen.

Wanneer een strakker, slanker en gezond gespierd lichaam jouw doel is, kies dan een workout die vooral bestaat uit oefeningen met gewichten.

Bij de opbouw van je spieren tijdens dit soort oefeningen verhoog je bovendien je calorieverbranding. Daarnaast versterk je je botten tegen botontkalking.

SKILL LINE van TECHNOGYM

Cardio Fitness Skill Line

SKILL MILL

SKILL MILL is een niet gemotoriseerde loopband om je vermogen, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid te verbeteren op een veilige, motiverende en efficiënte manier. Gebruikers kunnen verschillende weerstandniveaus selecteren van nul tot maximale waarde, met een eenvoudige bediening kun je snel overschakelen van rennen zonder weerstand naar een voorovergebogen duwpositie (oefening gericht op de bil- en kuitspieren). Hoe meer weerstand hoe groter het zuurstofverbruik.

SKILL BIKE

DE EERSTE BINNENFIETS DIE ECHT SCHAKELT met interval trainingen en bergetappe workouts. Trotseer de dodelijkste beklimmingen met de meest natuurlijke bondgenoot van elke fietser. Door te schakelen, kunnen de fietsers reageren op de weerstandsverandering en het juiste vermogen en de juiste trapfrequentie aanhouden voor maximale efficiëntie. De console geeft de versnelling en de selecties van de overbrengingsverhouding in realtime weer. Ervaar hetzelfde gevoel als fietsen in de buitenlucht met het SKILLBIKE RIDING DESIGN, dat de biomechanica van outdoor fietsen nabootst. Het frame en het stuur zijn ontworpen om geschikt te zijn voor verschillende rijposities en -houdingen: weg, tijdrit en mountainbike. Wanneer je in de buitenlucht rijdt, is het gewicht en de trapstijl belangrijk. Met het patented ROAD EFFECT SYSTEM kan SKILLBIKE reageren op basis van deze en andere parameters, wat het meest realistisch en persoonlijke gevoel geeft.

SKILL RUN

SNELHEID; Met PARACHUTE TRAINING verhoogt u uw weerstandvermogen en maximale snelheid. Deze exclusieve Technogym-training reproduceren het gevoel van hardlopen met een parachute in de buitenlucht, in optimale omstandigheden. Naarmate u aan snelheid wint zal de weerstand door de parachute toenemen. PARACHUTE TRAINING is ideaal voor trainingen op snelheidsweerstand. KRACHT; Vergroot uw explosieve kracht en acceleratie met SLEDE TRAINING. Deze training reproduceert het gevoel van het duwen van een slede op gras. Initieel is de weerstand groot, maar deze neemt af naargelang u aan snelheid wint. SLEDE TRAINING is ideaal voor oefeningen waarbij door duwvormen verschillende weerstanden moet worden overwonnen BEHENDIGHEID; Verbeter uw coördinatie met behendigheidstrainingen en CADENCE TRAINING. Dankzij het brede loopoppervlak kunt u de richting en pasfrequentie van uw oefeningen veilig en in alle comfort variëren. BUITENLOOPPARCOURS; kies uit 8 buitenparcours (b.v. strand , bossen, bergen langs meren etc.) die onder verdeeld zijn in 4 etappes.

SKILL ROW

De weerstand van de Technogym roeitrainer Skillrow t is zo ontworpen dat het voelt alsof de natuurlijke curve van water nagebootst wordt, een roeitrainer voor op het droge met alle voordelen van een authentieke roei ervaring. Daardoor kan de Skillrow worden omschreven als de eerste indoor roeimachine die aërobe training (cardio) en anaërobe training (krachttraining) combineert.

Abonneer je op ons nieuws

Seniorenfitness Cardio fitness