Jess Coaching & Caring

streetdance

Mijn naam is Jessie van Werde, ik ben Hatha-Yogadocent en ik ga een nieuw sportprogramma in sportcentrum Casemier verzorgen.
Vanaf September 2018 ga ik kinderen ( 10 jaar t/m 12 jaar) en jongeren ( 12 t/m 15 & 16 t/m 20+) twee trajecten van 8 weken aanbieden.
Één programma is helemaal gericht op Hatha-Yoga en het andere programma is een combinatie van Boksen en Yoga. Dit programma heet BoxZen en doe ik samen met een vrouwelijke bokser.

Hatha-yoga

Door mijn spirituele opvoeding en de weg die ik daardoor heb afgelegd kwam Yoga op mijn pad. Het mooie vind ik aan Hatha-Yoga dat het onbelangrijk is of je sportief bent of heel lenig. Je gaat op zoek naar jouw grenzen, je leert ze kennen en te verleggen. En je lichaam wordt er ook nog eens flexibeler, sterker en soepeler van.

De lessen zijn onderverdeeld in 8 thema’s en zijn geschikt voor de leeftijden van 10 jaar t/m 20+. Ik bied leuke lessen aan waarin gelachen wordt maar er ook serieus aan de slag wordt gegaan met grenzen, Mindfulness en meditaties. Dit wordt gedaan in de vorm van groeps/duo en vertrouwensoefeningen.

Resultaten van het volgen van de lessen:

Geïnteresseerd of nieuwsgierig?
Meer informatie op www.jess-coaching-caring.nl

BoxZen (Boksen & Yoga)

We gaan op zoek naar het gevoel van uitputting, pushen, grenzen opzoeken. Maar ook voelen, bewustwording, vermoeidheid, grenzen bereiken en wilskracht. Tijdens de clinic wordt er geleerd met deze gevoelens en gedachten om te gaan.

Project MePower
Ons doel is zoveel mogelijk kinderen en jongeren laten groeien en stimuleren in de persoonlijke ontwikkeling.

Wat resulteert in:

Ze leren weerbaar maar ook kwetsbaar te zijn.
In groepen van min. 4 en max. 15 personen geven we lessen waarin 8 weken 8 verschillende thema’s naar voren komen, gericht op assertiviteit.
Na die 8 lessen ontvangt elke cursist een certificaat met daarop het resultaat van 8 weken persoonlijke groei.


Geïnteresseerd of nieuwsgierig?
Schrijf je in of neem een kijkje op onze website www.boxzen.nl

Abonneer je op ons nieuws

Seniorenfitness Indoor cycling Cardio fitness