Massage

massage

Laat alle spanningen van de afgelopen week achter u en neem de tijd om eens lekker te ontspannen. Een massage is heerlijk en vooral erg ontspannend zowel voor de geest als het lichaam.

Wat doet sportmassage voor u?

Massage is een effectieve manier om stress tegen te gaan en herstel van het lichaam te bevorderen. De spieren worden weer in conditie gebracht; u voelt u herboren.

Voor wie is massage bedoeld?

Een massage is goed voor elk individu. U heeft vast wel eens last, na zo'n lange werkdag, van vermoeide spieren. Na een behandeling bent u dat vermoeide gevoel kwijt. Ook sporters die met kleine blessures te kampen hebben, zoals spierpijn en/of spierkramp, hebben veel baat bij de massage. Het lichaam hersteld sneller, en blijft in goede vorm.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Als u nog nooit bij een masseur bent geweest dan volgt er eerst een gesprek om kennis te maken. De client wordt in de gelegenheid gesteld om zijn klacht te weergeven. Na een goede instructie gaan we tot de behandeling over.

Wat zijn sport-specifieke behandelingen?

Deze massages zijn speciaal gericht op een blessure, met als bedoeling het genezingsproces te bevorderen. Natuurlijk kunnen deze massages ook preventief zijn, juist om blessures te voorkomen.

Abonneer je op ons nieuws

Seniorenfitness Indoor cycling Cardio fitness