Seniorenfitness

seniorenfitess

Senioren bezoeken sportcentrum om fit door het leven te gaan.

De vooruitgang op medisch gebied heeft ertoe geleid dat de laatste jaren de gemiddelde leeftijd aanzienlijk is verhoogd. Dit heeft geleid tot de steeds toenemende behoefte van de zogenaamde seniorengroep om actief te blijven.

Fitnesscentra spelen hierin een belangrijke rol omdat ze in staat zijn om programma's te maken die helpen om de bevolking fit te houden.Zoals te begrijpen is leidt training tot positieve veranderingen, die het verouderingsproces aanmerkelijk kunnen vertragen.

In feite kunnen binnen korte tijd (6-8 weken) merkbare veranderingen worden bereikt. Denk hierbij aan het verlagen van de hartslag, normalisatie van de bloeddruk, afname van vetten en een toename in de mobiliteit van de gewrichten.

De vooruitgang op al deze gebieden leidt tot een zichtbaar herstel van lichaamsfuncties en het verdwijnen van al die kleine ongemakken die vaak een barriere vormen in het normale sociale leven.

Het is daarom logisch dat mensen zich prettig voelen bij de activiteiten in een sportcentrum, die niet alleen een lichamelijk maar ook geestelijk effect hebben.

Wilt U meer informatie over de programma's , tijden en prijzen bel dan 0499-390112

Abonneer je op ons nieuws

Seniorenfitness Cardio fitness